За Ком.ЕКС
Слухови апарати
Производители
Въпроси и отговори
Контакти
ДСП
English

За Ком.ЕКС
Слухови Апарати
  Слухови апарати по вид
  По производители
Други продукти и услуги
Слухов апарат от Дирекция Социално Подпомагане
За производителите
Видове загуба на слуха
Грижи за слуховия апарат
Въпроси и отговори
Контакти
Полезни връзки
Карта на сайта
Начало > За фирмите производители

Слухови апарати GN Resound

История на GN ReSound

Резултат от сливането на пет фирми
На 6 юли 1999 година се ражда нова сила в слуховата индустрия - GN ReSound Group. GN ReSound се формира от обединението на два лидера в бранша - ReSound Corporation и GN Danavox. Централният офис се намира в Копенхаген, Дания. Сливането обединява ресурсите на двете компании и постига огромна мощ в световен мащаб и впечатляващи технологични възможности. Последвалото придобиване на Beltone през 2000 г. добавя нова технологична мощ и иновации в областта на софтуерните решения, извежда GN ReSound на лидерска позиция сред професионалистите в бранша и печели още по-голям авторитет сред клиентите. Екипът високо-квалифицирани специалисти от цял свят и бързото технологично развитие превръщат GN ReSound group в днешния лидер на слуховата индустрия. Групата е разултат от сливането на пет от най-известните в света фирми за слухови апарати – ReSound Corporation, GN Danavox, Beltone, Philips и Viennatone и е формирана на 6 юли 1999 г. чрез сливането на GN Danavox и ReSound Corporation.

Огромни ресурси по целия свят
Днес GN ReSound обединява огромни ресурси, разположени в технологични центрове по целия свят: Силиконовата долина – Меката на дигиталните технологии; Копенхаген, Дания – рожденото място на лидерите в индустрията; Айндховен, Холандия, където се обменят ноу-хау и DSP разработки с технологичния гигант Philips; Чикаго, където научните разработки се прилагат в реалността. Днес GN ReSound притежава най-модерната технология за производство, включително първата изцяло софтуерно-базирана дигитална платформа за слухови апрати. Заедно с разнообразната аудиометрична апаратура, предлагана от GN Otometrics, цифровите и аналогови слухови апарати в средния ценови клас марка Viennatone, GN ReSound обхваща много широк пазарен дял.

GN ReSound – технологичният лидер в бранша
Днес, като единна компания и световен лидер в производството на слухови апарати, GN ReSound прави значителни инвестиции в разработката, производството, маркетинга и обслужването на клиентите. Фирмата обединява огромен ресурс от водещи технологии и научни разработки, който няма аналог в света.


Слухови апарати BHM-Tech

История на BHM-Tech

The BHM-е независима фирма, основана от служителите на бившата фирма Viennatone® Hearing Technology. BHM-Tech разработва и произвежда своите слухови апарати в Австрия, като предлага високотехнологичната си продукция в цял свят. BHM-Tech предлага продуктите и услугите си като използва и прилага натрупаните знания и опит за създаването и производството на всички видове слухови апарати.

Продукти:

AN-Evo1 – първите в света дигитални очила с костна проводимост - "Произведено в Австрия"
Contact Star Evo1 – първите изцяло програмируеми очила с костна проводимост с подобрени възможности за разпознаване на речта.


История на BHM-Tech по години

2002: Създаване на BHM-Tech Produktionsgesellschaft m.b.H.
2003: Европейският Съюз оказва подкрепа на BHM-Tech.
2003: Представяне на първите дигитални очила с костна проводимост.
2004: Сертифициране по ISO9001:2000, EN 13485:2003 & MDD 93/42/EEC.
2005: Пускане на пазара слухови апарати очила с костна проводимост и софтуер за програмиране BHM-Fit.


За Ком.ЕКС |  Слухови Апарати |  Производители |  Въпроси и отговори |  Контакти |  ДСП |  Карта на сайта
ComEX-Hearing.com© е запазена марка на фирма Ком.ЕКС ООД
 Всички права запазени - копирането, записването и въспроизвеждането на този уебсайт или части от неге е незаконно.